"9 numarayı hak etmedim"

Newcastle United'ın yeni transferi Leon Best daha hak etmediği gerekçe göstererek kendisine teklif edilen 9 numaralı formayı giymeyi reddetti.

Haberler Ntvspor 05.02.2010 - 13:39

Newcastle United'ın yeni transferi Leon Best kulübünün 9 numaralı formayı vermesine isyan etti. Best "Ben daha 9 numaralı formayı giymeyi hak etmedim" açıklamasını yaptı.

Coventry'den 2 milyon Euro'ya transfer edilen Best'e 9 numaralı formayı giymek istememesi üzerine 20 numara verildi. Daily Mail Gazetesi'ne konuşan Best numara tercihi üzerine "Ben imzayı attığımda bana boşta olan numaraları gösterdiler. Aralarında 9 numara da vardı. Fakat ben 20'yi tercih ettim. Newcastle United'daki 9 numara bir efsanedir. Diğer takımlara benzemez. 9 numaranın bir tarihi vardır" ifadesini kullandı.

Newcastle United'da daha önce 9 numaralı formayı Jackie Milburn, Wyn Davies, 'Supermac' Malcolm Macdonald, Andy Cole ve Les Ferdinand giymişti. 9 numaralı formayla en çok özdeşleşen kişi ise Alan Shearer...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız