Akhisarspor, gruptan çıkma şansını kaybetti

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki 4. maçında Akhisarspor, Sevilla ile karşılaştı. Karşılaşma Sevilla'nın 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Sevilla'ya 3-2 mağlup olan Akhisarspor, gruptan çıkma şansını kaybetti.

Haberler 09.11.2018 - 04:51

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nun 4. haftasında Akhisarspor ile Sevilla karşı karşıya geldi. Temsilcimiz; sahasında 2-0 geriye düştüğü, bir penaltı kaçırıp 2-2'yi bulduğu maçta 3-2 mağlup oldu.

Spor Toto Akhisar Stadı'ndaki karşılaşmada Sevilla'ya galibiyeti getiren golleri 12'de Nolito, 38'de Muriel ve penaltıdan 87'de Banega kaydetti.

Akhisarspor'un gollerini 52'de Elvis Manu ve 78'de Onur Ayık attı. Akhisarspor'da Güray Vural, 57'de penaltı atışından yararlanamadı.

İspanyol ekibinde Sergi Gomez, 56'da çift sarıdan kırmızı kart gördü.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Akhisarspor, henüz puanla tanışamadı ve gruptan çıkma şansını yitirdi. Sevilla ise puanını 9 yaptı.

Gruptaki diğer maçta Krasnodar evinde Standard Liege'i 2-1 yendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız