Aleks için geri sayım

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu Alex'in Türk vatandaşlığına geçmek için yaptığı başvurunun kabul edildiği iddia edildi. Ancak kulüp bu iddiayı yalanladı.

Haberler 03.05.2011 - 16:43

Yedi yıldır Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Türk vatandaşlığına geçmek için başvurmuştu.

Alex’in yaptığı başvurunun kabul edildiği öne sürüldü. Ancak Fenerbahçe Kulübü bu iddiayı yalanladı.

Alex'in Türk vatandaşlığına kabul edilmesi durumunda adının Aleks olacağı öğrenildi.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Alex'in Türk vatandaşlığına geçtiği şeklindeki haberin doğru olmadığı belirtilerek, şöyle denildi:

''Uzun yıllardır formamızı giyen, başarılı performansının yanı sıra kişiliğiyle de örnek teşkil eden kaptanımız Alex de Souza'nın, Türk vatandaşlığına geçmek için yaptığı işlemler, henüz başvuru aşamasındadır. Dolayısıyla; Brezilyalı oyuncumuzun, Türk vatandaşlığına kabul edildiği yönündeki haberler de gerçekle örtüşmemektedir.''

Alex ve Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Başbakanlık binasında ziyaret etmişti. Alex, Türk vatandaşlığına geçmek istediğini bizzat kendisi iletmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız