Allen Iverson sinirli

Detroit'in 33 yaşındaki all-star oyun kurucusu, oynama süresinden şikayetçi oldu.

Haberler Ntvspor 01.04.2009 - 17:51

İSTANBUL - Detroit Pistons'ta Allen Iverson huzursuzluğu devam ediyor.

Sırtındaki sakatlık sebebiyle 16 maç kaçıran Iverson, tamamen iyileşmesinin ardından bu sefer de oynama süresinden yakındı. İlk beşteki yerini Rodney Stuckey'ye kaptıran all-star oyun kurucu, takımının Cleveland deplasmanında 79-73 mağlup olduğu maçta sadece 18 dakika sahada kaldı.

Kariyeri boyunca maç başına yaklaşık 42 dakika oynayan Iverson, "Gözüm kapalıyken bile 18 dakika oynarım. Madem beni oynatmayacaklardı, neden tedavim için bu kadar çaba sarf ettiler" diyerek memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Sezon ortasında takas yoluyla Denver Nuggets'tan Detroit'e geçen 33 yaşındaki Iverson'ın kontratı bu yaz bitiyor. Iverson'ın Pistons'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız