Alp Disiplini'nde zafer Herbst'in

Vancouver'daki kış oyunları öncesi yapılan son Alp Disiplini yarışında zafer Reinfried Herbst'in oldu. Avusturyalı kayakçı Slovenya'da yapılan slalom yarışında tüm rakiplerini geride bıraktı.

Haberler Ntvspor 01.02.2010 - 12:35

Vancouver'daki kış oyunları öncesi yapılan son Alp Disiplini yarışında zafer Reinfried Herbst'in oldu

Slovenya'nın Kranjska Gora Kayak Merkezi’nde yapılan erkekler büyük slalom yarışı aynı zamanda 12 Şubat'ta başlayacak Olimpiyat öncesi yapılan son Dünya Kupası mücadelesiydi.

Slovenya'da daha önce hiç kürsüye çıkamayan Reinfried Herbst şeytanın bacağını kırdı. Avusturyalı kayakçı 1 dakika 45.35 saniyelik toplam zamanla zafere ulaştı.

Herbst'in vatandaşı Mrcel Hirscher saniyenin yüzde 40'ı kadar farkla ikinci sırayı aldı. Üçüncülük ise Fransız Julien Lizeroux'nun oldu.

Bu yarışın ardından slalom klasmanında Herbst, genel klasmanda ise Benjamin Raich lider durumda bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız