Arda'ya 1 maç ceza

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında akredite kartı olmadığı halde soyunma odasına girdiği ve güvenlik görevlisine fiili müdahalede bulunduğu gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilen Galatasaraylı Arda Turan 1 maç ceza aldı.

Haberler Ntvspor 23.04.2009 - 18:03

İSTANBUL - Galatasaray'da Arda Turan'a 1 maç daha ceza geldi.

Arda Turan, sarı-kırmızılı takımın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı lig maçı sonrası akredite kartı olmadığı halde soyunma odasına girdiği ve güvenlik görevlisine fiili müdahalede bulunduğu gerekçesiyle 1 maçla cezalandırıldı.

Fenerbahçe derbisinde olaylara karıştığı gerekçesiyle 3 maç ceza alan Arda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamamış ve 2 maç cezası kalmıştı.

Arda, PFDK'dan aldığı bu cezayla sarı-kırmızılı takımın önümüzdeki 3 resmi maçında daha forma giyemeyecek.

Bu arada aynı maçta, görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Galatasaray Kulübü'ne 10 bin TL para cezası verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız