Atletico Madrid yola devam

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Valencia ile golsüz berabere kalan Atletico Madrid, deplasmanda atılan gol avantajıyla yarı finale çıkan taraf oldu.

Haberler 09.04.2010 - 00:23

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ı eleyen İspanyol Atletico Madrid, yarı finale yükseldi.

İlişkili Haberler


Çeyrek final ilk maçında bir diğer İspanyol ekibi Valencia ile deplasmanda karşılaşan Atletico Madrid, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılarak rövanş maçı öncesinde avantaj yakalamıştı.


Bu sonuçla Atletico Madrid, yarı finalde Liverpool ile eşleşti.

Öte yandan Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Aguero, bu maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Arjantinli oyuncu, Liverpool ile oynayacakları ilk maçta forma giyemeyecek.

Atletico Madird, yarı final ilk maçında İngiliz ekibi Liverpool’u 22 Nisan’da ağırlayacak.

TOPLU SONUÇLAR VE EŞLEŞMELER
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final turu bugün oynanan dört rövanş mücadelesiyle tamamlanırken, 2 İngiliz takımı Liverpool ile Fulham, bir İspanyol takımı Atletico Madrid ve kupanın finaline evsahipliği yapacak Alman Hamburg bir üst tura çıktı.

Atletico Madrid(2): 0 - Valencia(2): 0
Liverpool(1): 4 - Benfica(2): 1
Standart Liege(1): 1 - Hamburg(2): 3
Wolfsburg(1): 0 - Fulham(2): 1

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Atletico Madrid - Liverpool
Hamburg - Fulham

Yarı final ilk maçlarının 22 Nisan Perşembe, rövanşlarının da 29 Nisan günü oynanacağı ligde, final ise 12 Mayıs Çarşamba günü Almanya'nın Hamburg kentinde yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde toplu sonuçlar, puan durumları ve fikstür.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız