Avrupa'nın en büyüğü

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda altın madalya aldı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.06.2015 - 21:01

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) erkekler grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden milli güreşçi Rıza Kayaalp, finalde Azerbaycanlı Sabahi Şariati'yi 3-1 yenerek altın madalyaya ulaştı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Haydar Aliyev Arena'da düzenlenen güreş müsabakalarında, grekoromen stil 130 kilo finalinde dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp ile ev sahibi sporculardan Sabahi Şariati karşılaştı.

Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Rıza Kayaalp, Avrupa Oyunları'nda güreş branşında Türkiye'ye ilk altın madalyasını kazandırdı.

Milli güreşçi, maçın ardından Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla taraftarları selamladı.

Rıza Kayaalp, sabah seansında ilk turda Macar Balint Lam'ı 5-0, çeyrek finalde Rus Sergey Semenov'u ve yarı finalde Estonyalı Heiki Nabi'yi 3-0'lık
skorlarla mağlup ederek finale çıkmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız