Ballack: Chelsea'de kalacağım

Chelsea'nin Alman futbolcusu Michael Ballack, teknik direktör Ancelotti'nin kendisine güvendiğini belirtirken, önümüzdeki sezon da kulüpte kalacağını söyledi.

Haberler 25.05.2010 - 17:19

Alman futbolcu Michael Ballack, Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin kendisine güvendiğini, bu yüzden İngiliz kulübüyle kontrat yenileyeceğini söyledi.

Sakatlığı nedeniyle gelecek ay başlayacak Dünya Kupası'nda oynayamayacak olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, kendisine sahip çıkan Chelsea kulübüne teşekkür etti ve futbol hayatını burada sürdürmek istediğini belirtti.

Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, ''Sanıyorum Chelsea'de oynamaya devam edeceğim'' diye konuşan futbolcu, kulübün de kendisiyle aynı fikirde olduğu inancını taşıdığını kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız