Barcelona liderlik koltuğuna oturdu: 2-0

Şampiyonlar Ligi E, F, G ve H gruplarında 8 karşılaşma oynandı. Barcelona, D.Kiev’i 2-0 yenerek ilk galibiyetini aldı ve grupta liderliğe oturdu. Lyon ise deplasmanda Debrecen’i 4-0’lık farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Haberler 30.09.2009 - 00:03

Şampiyonlar Ligi’nde ikinci haftada karşılaşmalar 4 grupta oynanan 8 maçla start aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçında İnter ile berabere kalan Barcelona, Dinamo Kiev ile oynadığı maçta 24.dakikada Messi ve 76.dakikada Pedro’nun attığı goller ile galip gelerek F grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

E grubunda Debrecen ile deplasmanda karşılaşan Lyon ise 4-0’lık farklı bir skorla geceyi galibiyet ile kapatan takım oldu. Lyon, 6 puanla liderliğini sürdürürken karşılaşmanın golleri 3.dakikada Kallstrom, 13.dakikada Pjanic, 24.dakikada Govou ve 50.dakikada Gomis’ten geldi.

Gecenin diğer oynanan maçlarında ise şu sonuçlar alındı:

Rubin Kazan-İnter: 1-1
Fiorentina-Liverpool: 2-0
Unirea Urziceni-Stuttgart: 1-1
Rangers-Sevilla: 1-4
Arsenal-Olympiakos: 2-0
AZ Alkmaar-St.Liege: 1-1

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam ise Beşiktaş maçının dışında 7 karşılaşma oynanacak. Karşılaşmalar saat 21.45’te başlayacak.

Bu gece oynanacak olan karşılaşmalar:

Manchester United- Wolfsburg
APOEL- Chelsea
FC Porto- Atletico Madrid
Milan- Zurich
Real Madrid-Marseille
Bayern Münih-Juventus
Bordeaux-Maccabi Haifa

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar, puan durumları ve fikstür.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız