Barcelona Maxwell'i basına tanıttı

İspanya şampiyonu Barcelona, bu yaz yaptığı ilk transferi basına tanıttı. Brezilyalı savunma oyuncusu Maxwell, Barca'nın küçük stadı "Mini Estadi"de Katalan taraftarlar ile buluştu.

Haberler 18.07.2009 - 12:51

Ezeli rakibi Real Madrid yeni bir "Galactıcos" takımı oluşturmak için milyonlarca Euroluk sözleşmelere imza atarken, Barcelona da boş durmuyor. İnter'in ünlü golcüsü Zlatan İbrahımoviç'i renklerine bağlamak üzere olan Katalan ekibi, yine aynı takımdan transfer ettiği Brezilyalı Maxwell'i taraftarına ve basına tanıttı.

1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşmenin altına imza atan Maxwell, Barcelona'nın bu yaz taraftarı önüne çıkardığı ilk yeni transfer oldu. Barca bu transfer için İnter'e 4.5 milyon Euro ödeyecek.

Maxwell, Barcelona'da bir başka Brezilyalının Sylvinho'nun boş bıraktığı sol bek poziyonu için, Eric Abidal ile forma savaşı verecek.

Profesyonel kariyerine Ajax'ta başlayan 27 yaşındaki oyuncu, Hollanda Ligi'nde elde ettiği deneyimin İspanya'da işine yarayacağı görüşünde. Maxwell'e göre 2 ligin oyun tarzı birbirine çok yakın.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız