Başkentte doping atışması

Fenerbahçe Ülker taraftarı Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde ''Gönlüm doping ister Efes bahane'' pankartı açarken, Efes Pilsen taraftarları Kambala maskeleri taktı.

Haberler 15.10.2009 - 22:44

ANKARA - Basketbolda 25. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Efes Pilsen'in, Fenerbahçe Ülker'i uzatmada 81-74 yendiği maçta iki takım taraftarları arasında doping atışması yaşandı.

Fenerbahçeli taraftarların karşılaşmada, vücudunda yasaklı ''Cathine'' maddesi bulunan Efes Pilsenli Kerem Gönlüm ile ilgili ilginç pankartlar açmaları dikkati çekti. Taraftarlar karşılaşmada, ''Gönlüm doping ister Efes bahane'' ve ''Şampiyonluğa 5 mg kaldı'' yazan pankartlar açtılar.

Efes Pilsen taraftarlarının ise doping yaptığı bilinen Fenerbahçe Ülker'in eski oyuncusu Letonyalı Karspars Kambala maskeleri takmaları dikkati çekti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız