Bayanlar hentbolda şampiyon belli oldu

Bayanlar Hentbol Süper Lig'inde şampiyon Yenimahalle kadın hentbol takımı şampiyon oldu.

Haberler Ntvspor, Anadolu Ajansı 29.05.2015 - 18:49

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off finalinin dördüncü maçında Yenimahalle Belediyespor, deplasmanda Muratpaşa Belediyespor'u 35-33 yenerek seriyi 3-1 kazandı ve 2014-2015 sezonu şampiyonu oldu. 

Salon: Süleyman Evcilmen

Hakemler: Özgür Benli, Savaş Yüksek

Muratpaşa Belediyespor: Sevilay İmamoğlu (Fatma Ay), Olga 12, Kozniak 7, Pavic 1, Kotsina 3, Nur Ceren Akgün 3, Vuckovic, Gülsüm Güleçyüz 3, Laiuk, Diğdem Hoşgör 4, Esin Sağdıç, Çiğdem Özcan.

Yenimahalle Belediyespor: Anca, Tankaskaya 6, Beyza İrem, Özge, Esra 2, Yeliz 4, Chumak 7, Elif, Merve, Duygu, Buket, İlke, Halime, İlkova 4, Marina 12.

Devre: 18-18

İki dakika cezası alanlar: Olga, Pavic, Diğdem, Vuckovic (Muratpaşa Belediyespor), Duygu, İlkova (Yenimahalle Belediyespor),

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız