"Beşiktaş şampiyonluk için daha şanslı"

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Beşiktaş'ın avantajlı olduğunu söyleyen Podolski, "Beşiktaş lider ve Fenerbahçe daha bizimle oynayacak." dedi.

Haberler Ntvspor 07.04.2016 - 16:42 Son Güncelleme : 07.04.2016 - 16:43

Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçı kazanmaktan başka şansları olmadığını söyleyen Lukas Podolski, "Fenerbahçe derbi önemli bir maç. Fenerbahçe maçının önemi sadece Türkiye'de değil yurtdışından da biliniyor. Fenerbahçe derbisiyle ilgili fazla düşünmeye gerek yok. Önemli olan sahaya çıkıp oynamak ve karakter ortaya koymak. Fenerbahçe'yi yenmekten başka şansımız yok." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Podolski, "Mario Gomez'i 15 yaşımdan beri tanıyorum. 10-15 senedir tanışıyoruz. Alman Milli Takımı'yla da ilgili konuşuyoruz. Şampiyonluk kiçin bana göre avantajlı olan Beşiktaş. Ligde 1. sıradalar. Ondan sonraki en büyük avantajları da Fenerbahçe'nin bizimle Arena'da oynayacak olması. Gomez'e de bunu dedim." sözleriyle Beşiktaş'ı favori olarak gösterdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız