Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber

Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın, Cenk Tosun'un son durumuna ilişkin, "Ciddi bir sakatlık geçirdi ve sezonu kapattı. Her halde 5-6 aylık bir süre Cenk'i göremeyeceğiz gibi görünüyor" açıklamasında bulundu.

Haberler DHA 11.04.2021 - 21:36 Son Güncelleme : 11.04.2021 - 22:44

Süper Lig'in 34. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan Beşiktaş'ın milli oyuncusu Cenk Tosun, uçakla İstanbul'a götürüldü.

Maçın 75. dakikasında mavi-beyazlı oyuncu Leo Schwechlen ile girdiği ikili mücadele sonrasında Cenk Tosun yerde kaldı.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdüğü çalması ve kulüp doktorlarının sahaya çağrılmasıyla oyuncuya ilk müdahale saha içinde yapıldı.

Ardından sedye ile saha kenarına alınan Cenk Tosun'a doktorlar soyunma odasında da müdahale etmeyi sürdürdü.

Maçın bitiş düdüğü ile özel bir hastaneye ait ambulansa alınan golcü futbolcu, özel uçakla İstanbul'a götürülerek tedaviye alınacak.

Cenk Tosun'un diz kapağında problem olduğu belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın da düzenlenen basın toplantısında "Cenk Tosun ciddi bir sakatlık geçirdi ve sezonu kapattı. Her halde 5-6 aylık bir süre Cenk'i göremeyeceğiz gibi görünüyor." dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız