Beşiktaşlı Olcay Şahan, evlendi

Beşiktaş Futbol Takımı'nın milli oyuncusu Olcay Şahan, Almanya'da evlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 14.06.2015 - 22:57

Siyah-beyazlı kulüpten açıklamada, Düsseldorf kentinde gerçekleştirilen düğünle Olcay Şahan'ın, hayatını Lütfiye Koçyiğit'le birleştirdiği kaydedildi.

Düğüne, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın yanı sıra, siyah-beyazlı oyuncular Necip Uysal, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Atınç Nukan, Günay Güvenç ve Serdar Kurtuluş ile Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba'nın katıldıkları belirtildi.

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile milli oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç, Ömer Toprak ve Mehmet Ekici'nin de davetliler arasında yer aldıkları aktarıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız