Bilic taraftara üçlü çektirdi

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. turunda Liverpool'u eleyen siyah-beyazlı takımı, çok sayıda taraftarı tesislerinde tezahüratlarla karşıladı. Teknik direktör Bilic, taraftara üçlü çektirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 27.02.2015 - 10:20

İSTANBUL - UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımını eleyen Beşiktaş'ı, taraftarı tesislerinde coşkuyla karşıladı.

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri önünde toplanan çok sayıda taraftar, tezahüratlarla siyah-beyazlı takımın Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan dönmesini bekledi.

Takım otobüsü tesis önüne yaklaştığında meşaleler yakan taraftarlar, aracın önünü kapattı. Bayraklar dalgalandıran, davullar çalan taraftarlar takımlarına uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu. Yoğun ilgi nedeniyle güçlükle ilerleyen otobüs, meşalelerin ışığı altında tesislere girdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve futbolcu Olcay Şahan, taraftarların isteği üzerine otobüsün ön kısmına gelerek "üçlü" çektirdi.

Öte yandan, BJK Nevzat Demir Tesisleri önündeki yolda trafik akışı uzun süre aksadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız