Bobo'dan Toroğlu'na yanıt

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiği maçta kaçırdığı penaltı ile gündeme gelen Bobo, hakkında çıkan haberlere cevap verdi.

Haberler 22.04.2010 - 15:28

Beşiktaş'ın ''Bobo'' lakaplı oyuncusu Deivson Rogerio Da Silva, Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra köşe yazarı Erman Toroğlu'nun ''Penaltı Alex'in arkadaşına attırılır mı?'' başlıklı yazısında gerçekleri saptırdığını ve kendisini asılsız yorumlarla karaladığını iddia etti.

Bobo, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Beşiktaş formasını giydiği 4 yılda, taraflı tarafsız herkesin kendisinin gerek idmanlarda, gerek maçlarda üzerine düşen tüm görevleri yerine getirme çabası içinde olduğunu gördüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

''Erman Toroğlu'nun da çok iyi bildiği gibi, geçen yıl Fenerbahçe ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası finalinde takımıma kupayı getiren golleri atarken de, bugüne kadar Fenerbahçe maçlarında 6 gole imza atarken de Alex yine benim arkadaşımdı.

Erman Toroğlu'nun bütün bu gerçekleri ve 4 yıldır gerek sahada gerekse saha dışında sergilediğim davranışlarımı yok sayarak, sadece ismini gündeme getirmek amacıyla yazdığı bu yazıyı kınadığımı kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız