BOTAŞ havlu attı

BOTAŞ, Bayanlar Avrupa Kupası ikinci tur rövanş maçında Fransa'nın US Mondeville takımına deplasmanda 86-70 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Haberler 05.02.2010 - 00:46

Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Kupası 2. tur rövanş maçında BOTAŞ Spor, Fransa'nın US Mondeville takımına deplasmanda 86-70 yenilerek, kupadan elendi.

Fransa'nın Mondeville kentinde yapılan karşılaşmanın ilk dakikalarında Williams ve Johnson'un sayılarıyla etkili başlayan ev sahibi takım, ilk periyodu 21-14 önde tamamladı.

İkinci periyotta pota altından ve dış atışlardan bulduğu sayılarla oyundaki üstünlüğünü koruyan Mondeville karşısında oldukça zorlanan BOTAŞ Spor, devreye 47-26 geride girdi.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda da rakibinin etkili oyununa karşılık veremeyen Türk ekibi, periyodun sonlarına doğru Putnina'nın sayılarına engel olamadı. Ev sahibi takım, BOTAŞ Spor karşısında son periyoda da 65-50 üstün girdi.

BOTAŞ Spor, final periyodunda savunma sertliğini artırsa da karşılaşmanın sonlarına doğru rakibinin sayılarına engel olamadı ve karşılaşmadan 16 sayılık farkla 86-70 mağlup ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız