Camları parçalayan teknik direktör kovuldu

Şampiyonlar Ligi’nde Basel’e 1-0 yenildikleri maçta yedek kulübesinin camlarını kıran Romanya'nın Cluj takımının teknik direktörü Sorin Cartu'nun görevine son verildi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.11.2010 - 11:28

Cluj Başkanı Iuliu Muresan, yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Sorin Cartu'nun, Basel maçında sinirlenerek yedek kulübesinin camlarını kırması nedeniyle görevden alındığını söyledi.

55 yaşındaki Cartu, maçta sinirlenerek yedek kulübesinin yan camına eliyle vurmaya başlamış daha sonra camı defalarca tekmeleyerek kırmıştı. UEFA, konuyla ilgili disiplin soruşturması başlattığını açıklamıştı.

Cluj Başkanı Muresan'ın açıklamasında, ''Önce UEFA'dan, sonra Basel'den, taraftarlarımızdan ve tüm futbolseverlerden özür dileriz'' denildi.

Cluj, Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda 5 maçta 3 puanla son sırada bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız