Çaykur Rizespor’dan transfer atağı

Çaykur Rizespor dış tranfersde çalışmalarına devam ediyor.Yeşil-mavililer son olarak Beşiktaş'tan Kenan Özer ve İstanbulspor'dan Semih Göçmen’i kadrosuna kattı.

Haberler 09.07.2009 - 13:31

RİZE - Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan Kenan Özer İstanbulspor'dan Semih Göçmen ile anlaşma imzaladı.

Yeşil-mavili ekibin transfer komitesi başkanı Ulvi Süvarioğlu, transferlerde son noktaya geldiklerini belirterek, ''Daha önce görüşme yaptığımız futbolcularla anlaşma sağlamaya başladık. Bu anlamda Beşiktaş'tan Kenan Özer ve İstanbulspor'dan Semih Göçmen, teknik heyetimizin kadroda görmek istediği futbolculardı. Kendileriyle her konuda anlaşmaya vardık. Kenan Özer ile 2, Semih Göçmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladık'' dedi.

Fenerbahçe'de forma giyen Gürhan Gürsoy'u da transfer etmek için girişimde bulunduklarını ifade eden Süvarioğlu, ''Gürhan'ı birçok Süper Lig takımı da kadrosuna katmak istiyor.

Futbolcunun bonservis bedeli konusunda Fenerbahçe Kulübü ile Gürhan'ın transferi istemesi halinde anlaşmaya vardık. Gürhan ile yaptığımız görüşmelerde Süper Lig olmadığı takdirde Bank Asya 1. Lig'de bizde oynamayı kabul etti. Birkaç gün içerisinde bu transferi de netleştireceğiz'' diye konuştu.

Amaçlarının alternatifli kadro oluşturmak olduğunu kaydeden Süvarioğlu, ''Bunun için Galatasaray, Trabzonspor takımlarının kamp sonuçlarını bekliyoruz. Çok kaliteli, tecrübeli futbolcuların yanında, genç, mücadeleci bir kadro kuracağız. 12 Temmuz tarihinde başlayacak kampta 2-3 transfer dışında tam kadro olacağız.' 'Süvarioğlu, geçen yıl Sakaryaspor forması giyen Abdoulaye Diakhate ile anlaştıklarını, futbolcunun bonservisi konusunda Sakaryaspor ile görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Çaykur Rizespor'un geçen yıl Sakaryaspor forması giyen Hasan Yiğit ve Kasımpaşa'dan Evren Kürkçü ile prensipte anlaştığı, geçen yıl kadrosunda bulunan Mustafa Çiçek'in takımda kalmak istediği öğrenildi. Bu futbolcularla önümüzdeki günlerde son bir görüşmenin ardından resmi sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız