Challenge Kupası finalleri İzmir'de

GM Capital Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda dörtlü final maçlarının İzmir'de oynanacağı bildirildi.

Haberler 24.02.2009 - 12:04

Arkasspor Basın Sözcüsü Uğur Özden, 21-22 Mart'ta oynanacak GM Capital Erkekler Avrupa Challenge Kupası dörtlü final maçlarının İzmir'de olacağını belirterek, organizasyonun kente hayırlı olmasını diledi.

Dörtlü final maçlarının organizasyonunu ''İzmir'' olarak gerçekleştirmek istediklerini kaydeden Özden, ''Her zaman ilkleri gerçekleştirmiş İzmir'in maddi, manevi desteğini bekliyoruz. İzmir organizasyonlar şehiri. Bu organizasyondan da başarı ile çıkmak istiyoruz. Dörtlü finali İzmir'e yakışır şekilde yapmak istiyoruz'' dedi.

Arkasspor'un dışında Yunanistan'dan Enosi Athlopedion Patras, Romanya'dan Tomis Constanta ile Polonya'dan Jastrzebski Wegiel SA takımları arasında oynanacak dörtlü final maçlarının ilk gününde Arkasspor, 21 Mart 2009'da Yunan temsilcisi ile karşılaşacak.

Arkasspor bu maçı kazanması durumunda bir sonraki gün, diğer iki takımın galibiyle finalde karşılaşacak. İlk günün mağlupları üçüncülük maçında mücadele edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız