Daniels takım arıyor

Minnesota Timberwolves, oyun kurucu Antonio Daniels'ı kadroda tutmayacağını açıkladı.

Haberler Ntvspor 26.09.2009 - 19:57

İSTANBUL - Minnesota Timberwolves yönetimi tecrübeli oyuncu Antonio Daniels'ın takas görüşmeleri yapmasına izin verdi. Eğer Daniels ve menajeri bir takas teklifi bulabilirse 34 yaşındaki guard transfer olacak. Ancak Daniels takas olmazsa, Minnesota Timberwolves yönetimi serbest bırakacak.

Bu sezon 6.6 milyon dolar kazanacak Daniels, 2010 yazında serbest kalacak. Antonio Daniels, Darius Songalia karşılığında New Orleans Hornets'tan takas edilmişti.

Minnesota Timberwolves, 2009 Draft'ında oyun kurucu Jonny Flynn'i almış, ve serbest oyuncu Ramon Sessions ile sözleşme imzalamıştı. Minnesota'nın benzer bir teklifi Mark Blount'a yapması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız