Davis Cup'ta umut devam ediyor

Davis Cup Tenis Turnuvası yükselme grubu final eşleşmesi çiftler maçında Türkiye, Estonya'ya 2-1 kaybetti.

Haberler 03.05.2009 - 15:25

İSTANBUL - İstanbul'da devam eden Davis Cup Tenis Turnuvası'nda Türkiye, Estonya ile yaptığı yükselme grubu final eşleşmesinin yağışlı hava nedeniyle ertelenen çiftler maçını yitirdi ve eşleşmeyi 2-1 kaybetti.

TED Kulübü kortlarında süren Davis Cup Avrupa-Afrika 3. Grup mücadelesinin yükselme grubu finalindeki Türkiye-Estonya eşleşmesinde tekler maçları dün 1-1 tamalanırken, yoğun yağış nedeniyle programın sarkması sonrası bugüne ertelenen çiftler maçında da Marsel İlhan-Ergün Zorlu ikilisi, rakipleri Jaak Poldma-Jürgen Zopp'a 6-1 ve 7-6'lık setlerle yenildiler.

Estonya karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Türkiye'nin bugün yapacağı Lüksemburg mücadelesi, 2. gruba yükselme yolunda büyük önem kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız