Deniz Çoban: Maçın tekrarını gerektircek bir kural hatası değil

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında kural hatası olduğu ve maçın tekrar edileceği iddialarına ilişkin eski hakem ve yorumcu Deniz Çoban, "Maçın tekrarını gerektircek bir kural hatası değil" dedi.

Haberler NTV 27.08.2018 - 13:35

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında Beşiktaş tercümanı Halil Yazıcıoğlu'nun top dışarı tam çıkmadan müdahalesi yeni bir tartışma başlattı. Özkahya kural hatası yaptığı için maçın tekrarı gündeme gelebilir iddialası vardı. Eski hakem ve yorumcu Deniz Çoban bu iddiaları NTV ekranlarında değerlendirdi. 
 
Deniz Çoban, "Burada bir kural hatası vardır. Fakata her kural hatası maçın tekrar oynanmasını gerektirmez. Burada hakemin hava atışıyla başlaması bir takıma avantaj sağlamış mıdır? Hayır sağlamamıştır. Olmadığı için maçın tekrar edilmesi gerekmiyor. Beşiktaş'ın itiraz etmesi halinde buna karar verecek olan TFF yönetim kuruludur" dedi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız