Denizlispor: Fenerbahçe küme düşmesin

5 yıl önce Fenerbahçe’yi şampiyonluktan eden Denizlispor kulübünün başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, sarı-lacivertli takımın şike iddiaları nedeniyle küme düşmesini istemediklerini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.07.2011 - 16:16

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, kulüp binasında yeni transfer Ragıp Başdağ ile sözleşme imzalanmasının ardından gazetecilerin şike iddialarına ilişkin soruşturma ve Fenerbahçe'nin küme düşürülebileceği iddiaları hakkındaki soruları yanıtladı.

Fenerbahçe'nin büyük bir camia olduğunu ve küme düşürülmesi halinde Bank Asya 1. Lig'in değerinin artacağını ifade eden Kıbrıslıoğlu, 'Umarım bu tür şeyler olmaz. Bunlar Türk futboluna ve marka değerine zarar veriyor'' ifadesini kullandı.

Kıbrıslıoğlu, 2005-2006 sezonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği Denizlispor-Fenerbahçe maçına ilişkin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bazı iddialarda bulunduğunun belirtilmesi üzerine şunları kaydetti:

''Bu konuda birçok açıklama yapıldı. Dönemin başkanı bu konuda geçen günlerde bir açıklama yaptı. Denizlispor bu işlerin içinde hiç olmamış. Etik değerlere önem veren bir kulüp. Bugün itibariyle bu konuda adı bile geçmiyor. Artık spor camiasının futbolla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyoruz.''

Kıbrıslıoğlu, futbolda şike iddiaları sürecinde, liglerin 1 hafta veya 15 gün erteleneceğini düşündüklerini, Denizlispor'un hazırlık çalışmalarına geç başlamasından dolayı da ertelemenin takıma avantaj sağlayacağını sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız