Devler Ligi finalinin topu tanıtıldı

Şampiyonlar Ligi finalinde kullanılacak top, İtalya'nın başkenti Roma'da tanıtıldı.

Haberler 17.03.2009 - 12:07

Şampiyonlar Ligi finali 27 Mayıs'ta Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Dev karşılaşma öncesi, finalde kullanılacak top geçmişin ünlü futbolcuları Rudi Voeller ve Bruno Giordano tarafından ilk kez görücüye çıkarıldı.

Roma İmparatorluğu geleneğinden gelen bordo renk ağırlıklı topta, Şampiyonlar Ligi yıldızları dikkat çekiyor. Yıldızların etrafında ise altın renkli işlemeler bulunuyor. Yıldızların içinde ise hız, takım çalışması ve güç gibi sportif özellikleri temsil eden Roma mozaikleri yer alıyor.

Topun tek özelliği etkileyici görünümü değil. Final topunun yüzeyi, her türlü hava koşulunda daha kolay kontrol edilebilmesi ve daha isabetli pas verilebilmesi için özel olarak geliştirildi.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kuraları 20 Mart'ta çekilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız