'Diego kendini yere atmayı biliyor'

Fenerbahçe karşısında başarılı bir performans sergileyip farkı önleyen Mersin İdmanyurdu kalecisi Mihaylov, Diego için de "Kendini yere atmayı biliyor" dedi.

Haberler Ntvspor 28.12.2014 - 00:48

Mersin İdmanyurdu'nun Bulgar kalecisi Mihaylov, maçtan sonra Lig TV'ye yaptığı açıklamada penaltının yanlış karar olduğunu ve Diego'nun kendini yere bıraktığını savundu. 

Maç değerlendirmesinde her iki devrenin de kendileri için çok zor geçtiğini, özellikle ikinci yarı gol ararken çok pozisyon verdiklerini belirten Mihaylov, penaltı pozisyonu içinse çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Pozisyonda önce topa temas ettiğini, sonra Diego'ya dokunduğunu söyleyen Mihaylov, "Bana göre penaltı değil" dedi. 

"Diego kendini nasıl yere bırakacağını biliyor, çok iyi bir oyuncu" diyen Mihaylov, "Allah büyük, görüyor, gol de olmadı" ifadelerini kullandı. 

Bulgar file bekçisi penaltıyı kurtarırken köşeyi tahmin edip etmediği yönündeki soruya ise "Baktım topu diktiğinde, duruşuna baktım, kendimce o tarafa atladım" diye yanıt verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız