Dinamo Kiev'e 'ırkçılık' cezası

Dinamo Kiev, Chelsea ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında ırkçı olaylar yaşandığı gerekçesiyle UEFA'dan 3 maç seyircisiz oynama cezası aldı.

Haberler Anadolu Ajansı 25.11.2015 - 15:18 Son Güncelleme : 25.11.2015 - 15:19

UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'e, Chelsea'yi konuk ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçında yaşanan ırkçı olaylar sebebiyle 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Dinamo Kiev ile Chelsea arasında 20 Ekim Salı günü Ukrayna'da oynanan ve 0-0 sonuçlanan UEFA Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında yaşanan ırkçı hareketler, tribün olayları ve stattaki güvenlik alanlarının boşaltılmaması nedeniyle ev sahibi ekibe, 3 maç seyircisiz oynama ve 100 bin avro para cezası verildi.

UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, 3 maç seyircisiz oynama cezasının birini, 3 yıllık deneme süresine bağlı olarak tecil etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız