Doğum gününde imzaladı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun 20 yaşındaki stoperi Çağlar Söyüncü, doğum gününde Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberler İHA 24.05.2016 - 11:25 Son Güncelleme : 24.05.2016 - 11:30

23 Mayıs 1996 doğumlu Çağlar Söyüncü, A Milli Takım'ın İngiltere ile oynadığı hazırlık maçından sonra Almanya’ya giderek sağlık kontrolünden geçti. Genç stoper, yaklaşık 5 saat süren kontrolün ardından sözleşmeyi imzaladı.

Kariyer gelişimi açısından en doğru kararı verdiğini söyleyen Çağlar “Amatör kümeden 1.5 yıl içinde bu noktaya kadar ulaşmamda başta başkanımız Seyit Mehmet Özkan, Genel Kaptanımız Sedat Gündoğdu ve Hüseyin Eroğlu yönetimindeki teknik heyetimiz olmak üzere Altınordu çatısı altındaki herkesin büyük emeği var. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Altınordu’dan yurt dışına giden ilk oyuncu olmasının sorumluluğunu artırdığını da kaydeden Çağlar Söyüncü, "Bu sorumluluğun bilincindeyim. Freiburg’ta yepyeni bir kariyere başlıyorum. İlk maçıma çıkmak ve formayı giymek için büyük heyecan yaşıyorum” diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız