F.Bahçe'ye ağır yenilgi: 103-59

FIBA Bayanlar Avrupa Ligi (D) Grubu'ndaki 8. maçında Fenerbahçe, grup lideri Rus temsilcisi Spartak Moskova Region'dan büyük fark yedi.

Haberler 16.12.2009 - 18:23

Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Ligi (D) Grubu'ndaki 8. maçında Fenerbahçe, grup lideri Rus temsilcisi Spartak Moskova Region'a, deplasmanda 103-59 yenildi.

Başkent Moskova'daki karşılaşmaya iyi başlayan Spartak Moskova Region, 4. dakikada dış atışlardaki isabetleriyle durumu 11-2'ye getirdi. Nevriye Yılmaz ile skor üretmeye çalışan Fenerbahçe karşısında karşısında Rus ekibi ilk çeyreği 25-14 önde tamamladı.

Nevriye ve Nevlin ikilisiyle basketler bulan Fenerbahçe, savunmada rakibini durduramayınca, devre sonunda soyunma odasına 57-33 geride gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da kontrolü elinde bulunduran Spartak Moskova Region, üçüncü çeyreğini 87-46 üstün geçtiği karşılaşmadan 103-59'luk skorla galip ayrıldı.

Böylece Rus ekibi 8. maçından da galibiyetle ayrılıp, 16 puanla yenilgisiz olarak liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe ise 3.yenilgisini aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız