Federer Hewitt'i geçti

Amerika Açık'ta 1 numaralı seribaşı Roger Federer, dünyanın eski 1 numaralarından Avustralyalı Lleyton Hewitt'i 4 sette mağlup etti.

Haberler 05.09.2009 - 20:53

Amerika Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde 1 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, kötü başladığı maçta dünyanın eski 1 numaralarından Avustralyalı Lleyton Hewitt'i 3-1 yenerek 4. tura yükseldi.

İlk sette Lleyton Hewitt ilk sette Federer'in 23 basit hatasından en iyi şekilde yararlandı. Servis kırmada da 2-1 üstünlük sağlayan Avustralyalı 6-4'lük şok set galibiyetiyle maça başladı. İkinci sette basit hatalarını 10'a indiren ve servisine iyi tutunarak servis kırdırmayan Federer, oyunun hakimi oldu. 1 kez kırdığı servisle 6-3'ü setlerde 1-1'i yakaladı.

3. sette de görüntü fazla değişmedi. Hewitt'in 4 kez yakaladığı servis kırma puanını kullanamaması seti de 7-5 kaybetmesine neden oldu.

4. sete kafaca rahatlamış olarak giren Roger Federer 4-1 öne fırladı. Ancak 5-2'den sonra Hewitt'in biri servis kırarak aldığı 2 oyunla sonuç 5-4'e geldi. Roger Federer 10. oyunda kendi servisiyle üstünlük sağlayıp seti 6-4, maçı da 3-1 kazanmasını bildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız