Federer'e Tayvanlı rakip

İlk tur kuraları çekilen Wimbledon'da en büyük favori olarak gösterilen İsviçreli Roger Federer, Tayvanlı Lu Yen-Hsun ile eşleşti.

Haberler 19.06.2009 - 13:34

Pazartesi günü başlayacak olan Wimbledon'da kuralar çekildi. Wimbledon'a katılıp katılmama kararını henüz vermeyen 1 numaralı seribaşı ve geçen yılın şampiyonu İspanyol Rafael Nadal, Fransız Arnaud Clement'ın rakibi oldu. Fransa Açık'ta aldığı şampiyonlukla büyük moral toplayan İsviçreli Roger Federer ise Tayvanlı Lu Yen-Hsun ile eşleşti.

Britanyalılar'ın 73 yıldır beklediği şampionluk için aday olan Andy Murray, Amerikalı Robert Kendrick'le ilk tur maçına çıkacak. 4 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic ise Fransız Julien Benneteau ile oynayacak. Erkeklerde Murray-Nadal, Federer-Djokovic yarı finalleri yaşanabilir.

Kadınlarda son şampiyon ABD'li Venus Williams'ın rakibi ise İsviçreli Stefanie Voegele. Venus, dünyanın 1 numarası Rus Dinara Safina ile yarı finalde karşılaşabilir. Safina ise çeyrek finalde Fransa Açık finalinde kaybettiği Kuznetsova ile oynayabilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız