"Fenerbahçe gri arayışı içinde olmalı"

Fenerbahçe'nin ne sadece hücum ederek ne de sadece savunma yaparak başarılı olamayacağını belirten Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin siyahla beyaz kadar gri arayışı içinde olması gerektiğini söyledi.

Haberler 08.11.2015 - 19:44

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin sahasında Torku Konyaspor’u 1-0 yendiği karşılaşmayı %100 Futbol programında değerlendirdi.

Fenerbahçe’nin ne sadece hücum yapan ne de sadece savunma yapan bir takım olarak başarılı olamayacağını belirten Dilmen, “Fenerbahçe şu anda bir süreç yaşıyor. Siyahla beyaz kadar farklı dediğim kadar bir gri arayışı içinde olmalı. Önce siyahı denedi, çok ofansif oynayacağım, çok baskı yapacağım, 5 santrforla oynayacağım...

Ondan sonra da vazgeçti, 0-0’cı, 1-0’cı bir takıma dönüştü. Burada savunmanın, kalecinin dikkati çok önemliydi. Pozisyon vermeden bu son maçları
bitirdiler. Beşiktaş maçından sonra pozisyon vermeyen bir takım haline dönüştü Fenerbahçe. Ancak bence ne bütün ailece hücuma gidelim anlayışı doğru ne de şampiyonluk yarışı için bu takım” değerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız