Fenerbahçe taraftarı ilgi göstermedi

Fenerbahçeli taraftarlar, kupa maçına fazla ilgi göstermezken, bir grup taraftarı Altay'ı yalnız bırakmadı.

Haberler 23.12.2009 - 20:37

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubunda Altay ile yaptıkları maçta, ligde az süre alan futbolcularına şans verdi.

Daum, kaleci Volkan Demirel'i maçın 18 kişilik kadrosuna dahil etmezken, sarı-lacivertli ekibin kalesini Volkan Babacan korudu. UEFA Avrupa Ligi maçında Sheriff'e karşı 11'de yer alan Volkan, Altay mücadelesinde de forma buldu. Sarı-lacivertli ekibin kulübesinde yedek kaleci olarak genç oyuncu Mert yer aldı.

Volkan Demirel'in yanı sıra, yorgunlukları bulunan Alex ve Emre, sakatlığı olan Güiza, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Kazım ve Önder maç kadrosunda yer almadı.

Gökhan Gönül'e yedekler arasına yer veren Alman çalıştırıcı, bu futbolcunun sağ bekteki mevkisinde Bekir'e şans tanıdı.

Sakatlığı geçen Deivid takıma dönerken, Brezilyalı oyuncu yedekler arasında yer buldu.

Ligde az sayıda maçta görev alan Deniz ve Uğur ile Daum'un son haftalarda sıkça görev vermeye başladığı Özer de 11 kişilik kadroda yer aldı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Fenerbahçeli taraftarlar, Altay maçına fazla ilgi göstermezken, tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

Altaylı taraftarlar ise takımlarını İstanbul deplasmanında yalnız bırakmadı. İzmir temsilcisinin bir grup taraftarı, misafir seyirci tribünündeki yerini aldı. Taraftarlar, bulundukları tribüne astıkları pankartlar ve yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek olmaya çalıştı.

Altaylı futbolcular, maçtan önce, bulundukları tribüne doğru giderek taraftarlarını selamladı.

ALTAY'IN TAKIM LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİK
Maç öncesi dağıtılan takım listesinde, Altay'dan 44 forma numaralı Mehmet Budak'ın yerine, 61 numaralı Yüksel'in 11 kişilik kadroya dahil edildiği açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız