Fenerbahçe Ülker otobüsüne saldırı

Aliağa Petkim maçından sonra taraftarlar Fenerbahçe Ülker otobüsünü taşladılar.

Haberler 03.01.2010 - 19:17

Beko Basketbol Ligi'nde 13. hafta maçında Aliğa Petkim sahasında Fenerbahçe Ülker'e mağlup oldu. Maçtan sonra Fenerbahçeli oyuncuları taşıyacak otobüsün camlarının kırılması nedeniyle salonun önüne başka bir otobüs getirildi. Bu sırada Fenerbahçeli oyuncu Kinsey'in kırılan camların görüntüsünü cep telefonuna kaydettiği görüldü. Fenerbahçeli oyuncular, otobüs değiştirdikten sonra salondan ayrıldı.

Maçın hakemleri de araçlarına binerken bir kişinin saldırısı ile karşılaştı. Hakemlerden birine yumruk atmak isteyen kimliği belirlenemeyen bir kişi, hakemin aniden araca binip uzaklaşmasıyla saldırısını gerçekleştiremedi.

BAŞKAN TİMURHAN'DAN HAKEME TEPKİ
Aliağa Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Timurhan, Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile oynadıkları ve 94-85 yenildikleri maçın hakemlerine tepki gösterdi.Timurhan, yaptığı açıklamada, Aliağa ilçesi olarak bugüne kadar rakip takımların kapıda karşılandığı, misafir edildiği ve salonda ailelerin desteklediği bir ortamda basketbolu sosyal aktivite olarak gördüklerini belirterek, "Ancak bugün bizim baktığımız pencereden başka bir bakışın olduğunu üzülerek gördük" dedi.

Timurhan, şu görüşleri ileri sürdü:"Hakemlerin akıl almaz düdükleri, görmek için basketbolu çok bilmenizi gerektirmeyen çizgi ihlalleri ve rakip takım antrenörü Sayın Tanjeviç'in pota altına kadar girip hakaretvari itirazlarını görmezden gelerek, bizim oyuncu ve antrenörümüze teknik faul verip, maçın rakip takım lehine tescil edilmesi camiamızı çok üzdü. Ayrıca camiamızın çok üzüldüğü bir konu da, sahaya atılan bir tespihten dolayı anons yapılmasıydı. Bu da bize tüm salonlarda aynı standardın uygulanmadığını gösterdi. Bizce de doğru olan, bu hassasiyetin bütün salonlarda gösterilmesidir. Bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli davranılmasını, oyuncu ve teknik kadromuzun emeğine saygı gösterilmesini rica ederiz."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız