Fenerbahçe'den Trabzonspor açıklaması!

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında yaşanan olaylardan dolayı açıklama yayınladı. Hakemlere geçmiş olsun dileklerinin de yer aldığı açıklamada iki takım oyuncuları da gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı tebrik edildi.

Haberler Ntvspor 25.04.2016 - 00:03

Fenerbahçe, 89'uncu dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor maçıyla ilgili açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 89. dakikasında Trabzonsporlu bir taraftar tarafından darp edilen ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan başta olmak üzere, karşılaşmada görev yapan tüm hakemlere yaşanan olaylar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Ayrıca, ev sahibi Trabzonsporlu futbolcular ile Fenerbahçeli futbolcularımızı sahada sergilemiş oldukları centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız