Fenerbahçe'den yabancı açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sezon başında yabancı oyuncu kontenjanıyla ilgili alınan kararlara yönelik olası değişiklikleri kabul etmeyeceğini açıkladı.

Haberler 24.05.2013 - 19:39

Fenerbahçe Kulübü, yabancı kontenjanıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada 'Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından sezon başında yabancı oyuncu kontenjanıyla ilgili alınan kararlara yönelik olası değişikliklerin 'kabul edilmeyeceği' duyuruldu.

Spor Toto Süper Lig'in tamamlanmasının ardından, yabancı oyuncu sayısı hakkında çeşitli spekülasyonlarda bulunulduğu ve birtakım üstü örtülü açıklamalarla spor kamuoyunun yönlendirilmeye çalışıldığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türk futbolunun idaresi, kısa vadeli günlük karar ve tasarruflarla yönetilemeyecek kadar önemli, ciddi, devamlılık gerektiren bir görevdir. Kulüpler, transfer ve yeni sezon yapılanmalarını, yatırımlarını bu kararlara göre yapmaktadırlar. Kulübümüz de sezon başında TFF tarafından belirlenen statü/kararlar tahtında, transfer çalışma ve tasarruflarını sürdürmekte olup, bu konuda yapılması olası değişikliklerin tarafımızdan kabul edilmesi mümkün değildir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız