Fenerbahçe'ye bir çelme daha

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Kayserispor'a deplasmanda 4-1 yenilerek zirve yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Sarı Lacivertliler, 43. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan rakibi karşısında maç boyunca üstünlüğü bırakmamasına karşın 88. dakikadaki penaltı golüne engel olamadı. Fenerbahçe'de sarı kart gören Lens ve Alper Potuk, Bursaspor'da ise Aziz Behic cezalı duruma düştü. İki oyuncu da Kasımpaşa maçında takımlarını yalnız bırakacak.

Haberler 11.02.2017 - 17:52 Son Güncelleme : 11.02.2017 - 21:14

Bursaspor maça gergin başlarken, henüz 18. dakikada 2 oyuncusunun sarı kart görmesi maçın gidişatının habercisi gibiydi. 20. dakikada Lens'in soldan cezasahasına gönderdiği top Sivok'un eline çarptı ve hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. 22. dakikada penaltı vuruşu için beyaz noktaya gelen Moussa Sow, kaleci Harun'un doğru köşeyi tahmin etmesine rağmen ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Penaltı atışı sırasında Jeremain Lens ile tartışma yaşayan ve sarı kart gören Boban Jovic, 43'te bir kez daha Lens'e müdahele etmek isterken sarı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı da 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, Bursaspor kalesinde tehlikeler yarattı. Buna karşın Bursaspor'da günün başarılı ismi Harun gol izni vermezken dakikalar 87'yi gösterirken, maçta 2. kez penaltı düdüğü çaldı. Fenerbahçe cezasahası içinde Kjaer'in müdahelesine hakem tartışmalı bir kararla penaltı dedi. 88. dakikada Batalla topu ayrı kaleci Volkan Demirel'i ayrı köşelere göndererek skoru eşitledi.
Son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçta başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 36'ya, 4 maçlık yenilgi serisi sona eren Bursaspor ise 28 yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız