FIFA'dan Trabzonspor'a iyi haber

FIFA Polonyalı oyuncu Szymkowıak’ın, Trabzonspor’a 733 bin 200 euro ödemesini kararlaştırdı.

Haberler 10.04.2009 - 21:05

TRABZON - FIFA İhtilaf Çözüm Komitesi (DRC), Trabzonspor'un eski futbolcusu Polonyalı Miroslow Szymkowiak'ın bordo mavili kulübe 733 bin 200 Euro ödemesini kararlaştırdı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, DRC'nin Szymkowiak ile ilgili kulübün tazminat talebini kısmi olarak kabul ettiği belirtildi.

Açıklamada, Szymkowiak'ın, bu kararın tebliğinden itibaren 30 gün içerisinde bordo-mavili kulübe 733 bin 200 Euro ödemesini uygun gördüğü ifade edildi.

Komite, Trabzonspor'un ''Polonya kulübü LKS Mazur Karczew'in, Szymkowiak'ın bordo-mavili kulübe ödemek zorunda olduğu tazminattan müştereken ve müteselsilen sorumluluğu'' yönündeki talebini ise reddetti.

Polonyalı oyuncu, 2006-2007 sezonunda kulüpten habersiz olarak ülkesine dönmüş ve kulübe mektup göndererek futbolu bıraktığını bildirmişti. Ancak futbolcunun sözleşmesinin sürmesi nedeniyle Trabzonspor Kulübü, Szmykowiak için FIFA'ya 1 milyon 200 bin Euroluk dava açmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız