Fikret Orman'ın rozeti Demirören'den

Beşiktaş Kulübü'nde 50 ve 25 yılını dolduran üyelere onur belgeleri ile altın ve gümüş rozetleri düzenlenen törenle verildi.

Haberler 08.05.2010 - 13:03

Kabataş Kültür Merkezi Hamdi Saver Salonu'nda düzenlenen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, genel sekreter Fahrettin Curoğlu, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Orhan Saka ile Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz katıldı.

Bazı üyelerin rozet ve belgelerini sunan kulüp başkanı Demirören, iki dönem önceki seçimde rakibi olan Fikret Orman'ın rozet ve belgesini de kendisi verdi.

Siyah-beyazlı kulübe 1959 yılında üye olan ve 50 yılı tamamlayanlara onur belgeleri ile altın kulüp rozetleri, 1984 yılında üye olan ve 25 yılı dolduranlara da onur belgeleri ile gümüş kulüp rozetleri törenle takdim edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız