Fontana'da Jimmie Johnson rüzgar

NASCAR Sprint Kupası’nın ikinci yarışında zafer Jimmie Johnson'ın oldu. Pist stop zamanlaması Johnson'a birinciliği getirdi.

Haberler Ntvspor 22.02.2010 - 13:33

Geçtiğimiz hafta Daytona'da açılan NASCAR sezonun ikinci yarışı Kaliforniya Fontana'da yapıldı.

Jamie Mcmurray'nin pol pozisyonunda başladığı yarışta pek çok sürücü sorun yaşadı. İlk 29 turun lideri Juan Pablo Montoya 141'inci turda , Ryan Newman ise 147'inci turda motor arızasıyla yarış dışı kaldı.

223'ünci turda Brad Kelelowski'nini lastiğinin patlamasıyla sallanan uyarı bayrakları yarışın galibini belirledi. Kaza olduğu sırada şans eseri pit alınında bulunan Jimmie Johnson bu avantajla rakiplerini geride bıraktı ve birinci sıradaki yerini finişe kadar koruyarak zafere ulaştı.

İkincilik Kevin Harvick'in , üçüncülük ise Jeff Burton'ın oldu. İlk iki yarışın ardından genel klasmanda Kevin Harvick lider, Clint Bowyer ikinci, Greg Biffle üçüncü durumda bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız