Galatasaray'a yeni forvet adayı Luc Castaignos

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da forvet için yeni bir isim gündeme geldi. Sarı kırmızılar, Eintracht Frankfurt forması giyen Luc Castaignos'u transfer listesine aldı.

Haberler Ntvspor 08.07.2016 - 19:37

Galatasaraylı yetkililer, 23 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlamaya hazırlanırken, sözleşmesi 2018 yılına kadar süren Castaignos'un takıma güç katacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt formasıyla beklentileri karşılamayan genç futbolcu, 20 maçta 4 gol atmıştı. Kariyerine Feyenoord'da başlayan Castaignos, Inter'de kısa bir süre oynadıktan sonra Twente'ye transfer olmuş ve asıl çıkışı burada yakalamıştı. 3 yıl Twente forması giyen golcü oyuncu 94 maçta 37 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız