Gel ne olursan ol evine gel

Stoke City forması giyen Tuncay Şanlı'nın takımının son maçında oyundan alındıktan 6 dakika sonra çıkarılmasını ntvmsnbc okurları yorumladı.

Haberler 09.11.2009 - 14:02

Büyük ümitlerle gittiği İngiltere Premier Lig'de geçen yıl umduğunu bulamayan, formasını giydiği Middlesborough küme düştükten sonra Stoke City'ye transfer olan Tuncay Şanlı'nın İngiltere macerası yine mutlu gitmiyor.

İlişkili Haberler


Bu hafta oynanan ve 2-1 mağlup oldukları Hull City maçında 81'inci dakikada oyuna giren Tuncay 7 dakika sonra oyundan alındı. Bu günün en çok ilgi çeken spor haberlerinden biri olurken, ntvmsnbc okurları habere yorum yağdırdı.

Yapılan yorumlardan bazıları Tuncay'a destek niteliğinde;

SABRET TUNCAY
Kadir KayaLar
Sabır Tuncay Sabret

Hasan Taş
Tuncay’ın böyle seviyesiz bir takıma gitmesi hataydı zaten.Umarım o eski günlerine döner ve devre arasında ya da sezon sonunda mutlaka başka bir takıma gider.

İskender Semet
Ben bir Galatasaraylı oLarak üzüldüm. Senin ne işin var Stoke City’de anlamış değilim.

Mustafa Birge
Gel Tuncay ne olursan ol yıne gel...Evin senı bekler..

Volkan Onur Gürsoy
Tuncay sen aynı profesyonellikle çalışmalarına devam et o adam gidecek bu takımdan sen kalacaksın.

Cihan Eroğlu
Tuncay yıldızı olur o takımın,o hoca da gider yakında. Sabırlı ve sakin olsun yeter. Tuncay’ın dünya üzerinde oynayamayacağı hiç bir takım yok.

Mert Gürboğa
Bence o takım Tuncay için küçük bir takım. İngiltere de kalamk istiyoda bu kadar küçük takımda kalmak dogru mu? Teknik direktörleride gerçekten saçmalamış, Tuncay tepkisinde haklı...

GÜLSEM Mİ AĞLASAM MI?
Gelen okuyucu yorumlarının ağırlıklı bir bölümü ise Tuncay'ın Stoke City transferini eleştiriyor.

Genco Aydın
Hani diyecekler ya lejyonerlerimizden Tuncay İngilterede oynuyor diye sırf bu uğurda harcatıyor kendini oralarda...

Emir Alperen AKINCI
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum....

Emre Aydın
Türk futbolcular Avrupa’dan bir teklif geldiğinde hemen kabul ediyor ya da gönülleri orada kalıyor.Bu konuda bence en iyi açıklamayı Adnan Polat yaptı “ben futbolcumu avrupadan teklif geldi diye İngiltere ve İspanya’nın köy takımına yollamam.”  Bazı futbolcular ısrarla gitmek istiyor, sonuç hüsran.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ
Yiğit Taylan
Tuncay Türk futbolunun en iyi topçularından biri diyoruz. Şu rezil duruma bak. Bence ne yapıp etmeli devrede o takımdan ayrılmalı. Ama hakettin sen Tuncay, kendi düşen ağlamaz...

Muaz Şamlı
İşte Tuncay gerçeği. Hayal dünyalarında Tuncay’ı dünya starı yapanlar yeryüzüne insin ve görsün.

Onur Özgen
Stoke City'e gidersen...

Mehmet Salih Ercanlar
Fenerbahçe’de yıldız olmayı kabul etmeyip Stoke City’de sıradan olmak istedi. Tamamen kendi tercihi. İngiltere liginde sıradan olacağıma Türkiye’de star olurum daha iyi.

Fevzican Özbek
Tuncay belki para için belki ailesi için Stoke City’ye giderek futbol hayatında geleceğini harcamış oldu.

KALSA VİTRİN YAPARDI
Orhan Şahin
Tuncay Middlesbrough’dan hiç ayrılmayacaktı, devam etseydi eğer bence Tuncay’ın performansı ile kesin tekrardan Premier lige dönerlerdi. Tekrardan da Tuncay vitrin yapardı, çıkamasalar bile göstermiş olduğu performansla bence daha iyi bir Premier takımına transferi gerçekleşirdi.

Erkan Cingöz
Tuncay ve Hidayet bu sene ne yazık ki kötü tercihlerde bulundular. Pek zannetmiyorum ama umarım takımlarında başarılı olurlar.

Yusuf Parlayan
Milli takımın değişmez ismi İngiltere küme takımında rotasyon oyuncusuysa dünya kupasına gidemememiz pek de aykırı bir şey değilmiş demek... Yazık be Tuncay..

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız