Gençler Avrupa şampiyonu

Avrupa Gençler Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, finalde Sırbistan'ı 85-68 yenerek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu.

Haberler Ntvspor 03.08.2014 - 22:53

Konya’da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası finalinde Genç Milli Takımımız, Sırbistan’ı 85-68 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmaya 6-1'lik seriyle başlayan milli takımımız, yaptığı iyi savunmayla da Sırbistan'a sayı şansı tanımadı. İyi oyununu maçın ilerleyen dakikalarında da devam ettiren milliler ilk çeyreği 25-11 önde tamamladı. Maçın başındaki etkili oyununu ilk devrenin sonuna kadar devam ettiren Genç Milliler, soyunma odasına 36-28 önde gitti.

İkinci yarıya üst üste basketlerle başlayan milliler, farkı giderek açmaya başladı. Rakibine iyi savunma yaparak direncini kıran Türkiye 3. çeyreği de 68-46 önde kapadı. Son çeyreğe kaldığı yerden devam ederek başlayan gençlerimiz Sırbistan’ı 85-68 yenerek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu.

Turnuvanın en değerli oyuncusu milli takımımızdan Egemen Güven seçildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız