Hamilton: Eskisi kadar keyif almıyorum

Formula 1'de geçtiğimiz yılın şampiyonu Hamilton, Avustralya'da yarış komiserlerine yalan söylemesi nedeniyle aldığı cezanın ardından kendini haksız yere hapse girmiş biri gibi hissettiğini söyledi.

Haberler Ntvspor 15.05.2009 - 17:53

İSTANBUL - Formula 1'deki üçüncü sezonunu geçiren Lewis Hamilton, bu spora ilk başladığı dönemdeki gibi keyif alamadığını söyledi. 'The Times' gazetesine bir röportaj veren şampiyon pilot:

"Formula 1'in içinde bu kadar politika döndüğünü bilmiyordum. Bu beni çok şarşırttı. Ben yalnızca bir pilot olmak istiyorum. Bu spora politika yapmak için girmedim. Ama, ne yazık ki Formula 1'de işler böyle yürüyor. Herkesin yalnızca pistte yarışmak için çabaladığı alt kategoriler çok daha zevkliydi" dedi.

Sezonunu ilk yarışı Avustralya Grand Prix'inde yarış komiserlerine yalan beyanat verdiği için diskalifiye edilen Hamilton yanlış yaptığını kabul etmesi ve daha önce bir basın toplantısıyla özür dilemesine karşın kendini hapse girmiş ama orada olmaması gerektiğini düşünen biri gibi hissettiğini açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız