İlk kafile İtalya’ya gitti

İtalya'nın Pescara kentinde düzenlenecek 16. Akdeniz Oyunları'na katılacak Türkiye'nin ilk kafilesi, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen törenle İtalya'ya gitti.

Haberler 23.06.2009 - 15:56

İSTANBUL - Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında 25 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında İtalya'da yapılacak 16. Akdeniz Oyunları'na katılacak ilk kafilenin bugün 2 uçakla Pescara'ya gideceğini kaydetti.

Diğer sporcuların da yarın 2 uçakla İtalya'ya gideceğini kaydeden Akgül, ''Akdeniz Oyunları'nda Türkiye olarak madalya sıralamasında sürekli olarak ilk 3 sırada yer alıyoruz. 16. Akdeniz Oyunları'nda hedefimiz ilk 3 mücadelesi vermektir'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız