İlk tur maçları tamamlandı

''ATP Rome Masters'' turnuvasının ikinci günündeki maçlar tamamlandı.

Haberler 27.04.2010 - 11:31

İtalya'nın başkenti Roma'da ''Foro Italico'' bölgesindeki toprak kortlarda düzenlenen, toplam 2 milyon 750 bin euro ödüllü ''ATP Rome Masters'' turnuvasının ikinci günü yapılan müsabakalarla tamamlanırken, 8 raket daha 2. tura yükseldi.

Turnuvanın 10 numaralı seribaşı raketi Çek Tomas Berdych, İspanyol Marcel Granollers'ı 6-3'lük iki setle 2-0 yenerek, adını bir üst tura yazdırdı.

11 numaralı seribaşı Hırvat Ivan Ljubicic, Fransız rakibi Paul-Henri Mathieu'yu 2 saat 40 dakika süren mücadele sonucunda, 7-5, 6-7(1) ve 6-0'lık setlerle mağlup etti ve ikinci tura yükselen taraf oldu.

Fransız Julien Benneteau, günün sürprizlerinden birine imza atarak, turnuvanın 15 numaralı seribaşı ismi ABD'li Sam Querrey'i 7-6(6), 3-6 ve 7-6(2)'lık setlerle 2-1 yendi. Bu sonuçla bir üst tura çıkan Benneteau, Querrey'i de turnuva dışına itti.

Günün çekişmeli geçen bir diğer maçında ise 16 numaralı seribaşı Arjantinli Juan Monaco, Rus Igor Andreev'i 7-6(4) ve 7-5'lik iki set sonunda 2-0 ile geçerek, ikinci çıkmayı başardı.

Ev sahibi ülkeden Potito Starace, Çek rakibi Jan Hajek'i, İspanyol Guillermo Garcia-Lopez de Arjantinli Juan Ignacio Chela'yı 6-2'lik iki set sonucuyla eledi ve üst tura yükseldi.

İtalyan Filippo Volandri ise Avusturyalı Peter Luczak'ı 6-4 ve 6-3'lük setlerle mağlup ederek, günün son üst tura yükselen sporcusu oldu.

Turnuvada yarın, 1 numaralı seribaşı Roger Federer, Letonyalı Ernests Gulbis ile 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic de Fransız Jeremy Chardy ile 2. tur mücadelesi için sahaya çıkacak. Yarın günün son maçında da 4 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Andy Murray, ev sahibi Andreas Seppi ilekarşılaşacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız