İngiltere Spor Bakanı: Siz onlara uymayın

Cristiano Ronaldo'nun Manchster United'dan Real Madrid'e transferine ilişkin haberler tüm dünyada geniş yankı buldu. İngiltere Spor Bakanı, Ada kulüplerinin, Real Madrid'in harcama çılgınlığıyla aşık atmaması gerektiğini söyledi.

Haberler Ntvspor 11.06.2009 - 19:02

LONDRA - İngiltere Spor Bakanı Gerry Sutcliffe, son haftalarda gündeme gelen yüksek ücretli transfer haberleri nedeniyle kaygılı.

Manchester United taraftarı olduğu bilinen Bakan, Real Madrid'in Ronaldo için gözden çıkardığı 94 milyon Euro gibi yüksek miktarların sürdürülebilir politikalara uygun olmadığını söyledi.

Sutcliffe, Real Madrid'in Kaka için 65 milyon Euro harcadığını görünce harekete geçtiklerini ve endişelerini yazılı olarak Premier Lig Yönetimi ile Futbol Federasyonu’na ilettiklerini bildirdi.

Dünyanın en başarılı ligine sahip olduklarını öne süren Bakan ayrıca, İngiliz kulüplerinin yabancı oyuncu politikaları konusunda hassas davranmaları gerektiğini vurguladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız