İtalyanların Yusuf Yazıcı kapışması

Sezon başında Real Sociedad'dan Yusuf Yazıcı için gelen 13 milyon euroluk teklifi geri çeviren Trabzonspor, ara transferde milli oyuncuyu gönderebilir.

Haberler ntv.com.tr 23.10.2018 - 07:14

Avrupa takımlarının Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı'ya ilgisi kesilmiyor. Son olarak İtalyan ekipleri Roma ve Fiorentina'nın genç futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. 

Posta gazetesinin İtalyan basınına dayandırdığı haberde, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fiorentina ve Roma'nın karşı karşıya olduğu belirtildi.

Yusuf için Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma daha öncede girişimlerde bulunmuş ama sonuç alamamıştı. 

Sezon başındaki İspanyol ekibi Real Sociadad'dan gelen 13 milyon euroluk teklifi geri çeviren Trabzonspor'un 15 milyon euroluk bir teklife yeşil ışık yaptığı belirtildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız